Hizmet Binamızın Açılış Töreni Gerçekleştirildi
Tarih: 23.09.2024 | Okunma Sayısı: 189

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi USTA, Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Av. R. Erinç Sağkan, Bingöl Millet Vekili Ömer Faruk Hülakü, Bingöl Belediyesi Başkanı Erdal ARIKAN, Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Sert, Bingöl Adalet Komisyonu Başkanı Cebrail ÇELİK, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Erdal ÇELİK, Bingöl 2.Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Osman ERDOĞU, Türkiye Barolar Birliği Genel Sekreter Av. Veli Küçük, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Melih Yardımcı, Av. Abdülbaki Çelebi, Av. Nizam Dilek ve Av. Ramazan Erhan Toprak ile TÜRAVAK Başkanı Av.Enver Han, Batman Barosu Başkanı Av. Erkan Şenses, Elazığ Barosu Başkanı Av. Melih Efe, Kars Barosu Başkanı Av. Fettah Çapkurt, Muş Barosu Başkanı Av. Kadir Karaçelik, Siirt Barosu Başkanı Av. Muhammed Alptekin, Tunceli Barosu Başkanı Av. Fatma Kalsen ve Van Barosu Başkanı Av. Sinan Özaraz, Baromuz önceki dönem başkanlarından Av.Abdullah Alakuş, Av.Hanifi Budancamanak, Denizbank Bingöl Şubesi Müdürü Erkan ÇİÇEK  ve baromuz üyesi avukatlarımızın katılımı ile Baro Hizmet Binamızın açılış töreni gerçekleştirildi.

16.10.2024
AV. YUSUF KETENALP

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.