KAMU AVUKATLARI ANKARA'DA TOPLANDI
Tarih: 27.03.2019 | Okunma Sayısı: 528

KAMU AVUKATLARI ANKARA'DA TOPLANDI

15 Mart 2019 Cuma günü, Ankara Barosu Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen ve Türkiye'nin 35 barosundan kamu avukatlarının katıldığı etkinlikte, mesleki ve özlük sorunlarının çözüm önerilerini ve talepleri, Türkiye Barolar Birliği'nden bir temsilci ve diğer Baro temsilcileri ile kamunun hukuk hizmetinin devamlılığının sağlanabilmesi için alınması gereken önlemler ve talepler üzerinde ortak mutabakata varılmıştır. Ankara Barosu ile katılımcı Baroların imzacısı olduğu basın bildirisi ve eki kanun teklif öneri metninin basınla paylaşılmasına karar verilmiştir. Etkinliğe Bingöl Barosunu temsilen Av. Selma KORKMAZCAN katılmıştır.

Yaklaşık 29 yıldır süre gelen Kamu Avukatlarının özlük sorunlarının çözümü için, tüm Baroların birlikte hareket etmesi suretiyle çözüme ulaşılacağı açıktır. Bu amaçla, basın bildirisi "5 Nisan Avukatlar Günü"nde tüm Barolar tarafından kamuoyu ile paylaşılarak, konunun takipçisi olunacağını tüm kamuoyuna ve meslektaşlarımıza duyururuz.

AV. YUSUF KETENALP

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.